Disclaimer

 

De website van Hapam is met zorg samengesteld. Hapam staat er echter niet voor in dat haar website geen informatie bevat die onjuist, verouderd of incompleet is. Aan de informatie op de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Hapam is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de (informatie op de) website en evenmin voor het niet goed functioneren daarvan.

Voor zover deze website hyperlinks naar websites van derden bevat, is Hapam niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van die websites en evenmin aansprakelijk voor de inhoud daarvan.

Alle publicaties en uitingen van Hapam zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten (waaronder auteursrechten). Niets uit deze publicaties en uitingen mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hapam.

Door het bezoeken en gebruiken van de (informatie op de) website van Hapam stemt u in met bovenstaande gebruiksvoorwaarden. Relaties met Hapam worden beheerst door Nederlands recht.


Print pagina