// Vacature

Logistiek Medewerker Zagerij

Home // Logistiek Medewerker Zagerij

// Over de functie

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte van de metaalafdeling. Wanneer de vrachtwagens de bundels met metaal komen brengen zorg jij ervoor dat die in het magazijn terecht komen. Hiervoor gebruik je de heftruck en hijsmiddelen (overheadkraan). Na het lossen controleer je de pakbonnen.
Jouw product gaat, na het bewerken, via pompwagens, stapelaars en/of heftrucks naar de volgende afdeling binnen Hapam.

Jij krijgt de kans om in alle vrijheid, na een on-the-job-training, aan de slag te gaan met lopende en nieuwe projecten en krijgt in een informele sfeer de ruimte om zelf invulling te geven aan je rol binnen het bedrijf.

Wij willen je het volgende bieden:

  • Een goed salaris, boven CAO;
  • Vrijheid in je functie, je mag lekker zelfstandig aan het werk;
  • Doorgroeimogelijkheden, niet verplicht uiteraard maar die zijn er wel;
  • Reiskostenvergoeding.

Waar je komt te werken:

Hapam is een echt familiebedrijf, waar iedereen elkaar kent en waar we op elkaar kunnen rekenen. Werken bij Hapam betekent dat je onderdeel bent van een collegiale en betrokken familie. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden we belangrijk, net als tijd voor een praatje en eigen inbreng. We zijn harde werkers, maar maken tijd om met elkaar belangrijke momenten te vieren. We staan voor elkaar klaar en je krijgt de ruimte om te leren en fouten te maken. En van een goede grap, een potje karten en een lekkere barbecue op zijn tijd, houden we ook.

Interesse?

Solliciteer en we spreken elkaar snel!

// Work @ Hapam

Solliciteren

Wil je bij ons komen werken?
Solliciteer dan eenvoudig via onze website.